CosmeDerm

Huidtherapie Lasertherapie Oedeemtherapie

Microneedling voor thuis

Eng? Nee. Heftig? Ook niet. Pijnlijk dan? Nee hoor. Wat microneedling kan doen voor jouw huid en hoe het in zijn werking gaat?
Lees het hieronder.

Wat is het?
De thuisversie van microneedling zijn hele fijne naaldjes op een roller, die je zogezegd over je huid kan rollen. Deze naaldjes zijn 0,2mm-0,5mm. Dit is de perfecte diepte voor regelmatig gebruik.


Hoe werkt het?
Door de naaldjes over de huid heen te rollen, geef je je huid een prikkel. Door cel-tot-cel communicatie, wordt deze prikkel doorgegeven aan het diepere huidlagen. Hierdoor komt er een reactie tot stand. De huid gaat zichzelf sneller vernieuwen en collageen wordt opgebouwd.


Wat doet het voor jouw huid?

Met deze thuisbehandeling pak je (acne)littekens aan. Ze worden minder zichtbaar en herstellen beter. Door de aanmaak van collageen wordt je huid verstevigd en voller. De contouren worden strakker en de rimpels verminderen. Je huid wordt stralender en egaler. Zo kan je zelfverzekerd de deur uitlopen.


Micro needling roller stappenplan

  1. Was je handen en je gezicht met Paula’s Choice Calm cleanser (gratis mini in onze kit).
  2. Desinfecteer je huid met alcohol 70%.
  3. Rollen maar! 10x horizontaal, 10x verticaal en 10x schuin.
  4. Reinig na met een schoon vochtig wattenschijfje en breng Paula’s Choice Calm moisturizer aan (gratis mini in onze de kit).
  5. Spoel de roller grondig met kraanwater.
  6. Doe het sponsje in een bakje met alcohol en desinfecteer de roller door over het in alcohol gedrenkte sponsje te rollen.
  7. Laat goed drogen voordat je het doosje van de roller sluit.


Veel plezier met rollen!