Lasertherapie

Haren worden vaak als een probleem ervaren. Denk aan beharing in het gezicht, de bikinilijn, in oksels en op benen en armen. Bij CosméDerm helpen we u om van deze ongewenste haren af te komen.

Lasertherapie is een effectieve methode om van deze ongewenste, donkere haren af te komen. Afhankelijk van uw situatie zijn er 4 tot 8 laserbehandelingen nodig om de haartjes te verwijderen. Deze behandelingen worden steeds met een tussenperiode van 6 tot 8 weken gegeven. Na deze intensieve behandelingsperiode hoeft u slechts 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te nemen om het haar voor een lange periode (minimaal een jaar) te verwijderen.   

Tijdens de laserbehandeling voelt u kleine tikjes tegen uw huid. Dit is niet pijnlijk. CosméDerm werkt met een laser met een geïntegreerd koelsysteem dat uw huid direct koelt. Op deze manier wordt het rood en dik worden van de huid na een behandeling tot een minimum beperkt.

Wanneer u lasertherapie ondergaat om cosmetische redenen, wordt dit niet vergoed door uw verzekering. Het behandelen van overbeharing kan ook een therapeutische noodzaak hebben. Denk aan een prominente overbeharing in het gelaat of ontharing als onderdeel van een transgenderproces. Bij een therapeutische noodzaak vergoeden bijna alle verzekeraars de kosten van lasertherapie wanneer u een aanvullend pakket heeft.