Face & Body lift Venus Freeze

Wat is Venus Freeze?

De Venus Freeze™ is de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid maar ook voor het corrigeren van gezicht, hals en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. De behandeling is een veilige, prettige en pijnloze ervaring voor gezicht en lichaam.

Hoe werkt het?

Venus Freeze combineert de krachtige MP² technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen. De MP² technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid. Venus Freeze™ werkt op alle huidlagen, dit geeft zichtbaar resultaat. De unieke energielevering garandeert een snel bereik van de therapeutische temperatuur en een homogene warmtesensatie. De behandeltijd is redelijk kort vanwege de twee speciaal ontworpen ergonomische applicators. Met deze applicators heb je een groot bereik per behandelgebied. De combinatie van Radio Frequentie en Magnetische Pulsen levert pijnloos superieure resultaten op een aangename manier voor gezicht, hals en lichaam.

Wat kun je verwachten?

Venus Freeze™ behandelingen zijn non-invasief en pijnloos, veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage. Een behandeling duurt ongeveer 30 – 40 minuten, afhankelijk van het behandelgebied. Het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd zijn minimaal 8 behandelingen voor het gezicht, 8 voor de hals en 10 voor het lichaam. Een behandeling circa 150 Euro per behandel zone.