Endermologie

Lipomassage™ by Endermologie® is dé slankheidsactivator voor het lichaam!

HIj kent verschillende technieken zoals:

Afslanken
Lokale vetophopingen op buik, billen en benen. Pakt vetten en een verslapte huid aan die niet reageren op sporten en/of diëten. Het silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Cellulite gladmaken
Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en vaak ook vochtretentie. De lipomassage™ maakt de ingekapselde vetcellen vrij. De huid wordt zachter en gladder en geleidelijk verdwijnt de cellulite.

Huid verstevigen
Schommelingen van gewicht, zwangerschap en ouder worden. De huid verliest daardoor geleidelijk haar soepelheid en strakheid. Het hele lichaam, zoals bepaalde delen van de armen, de binnenkant van de benen en de buik, is daar onderhevig aan. De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en de huid wordt opnieuw strak en soepel.

Contouren verbeteren
Bepaalde zones kunnen niet symmetrisch zijn of vorm missen. De buik, heupen en billen zijn daar voorbeelden van. Het silhouet wordt afgelijnd en vindt opnieuw het juiste evenwicht tussen vorm en volume.

Heb je last van:

  • *Cellulite
  • *Lokale vetopstapelingen die ondanks een gezonde lifestyle niet verdwijnen
  • *Een verslapte huid
  • *Losse huid na de zwangerschap
  • *Verandering van contouren door de menopauze
  • *Losse huid na gewichtsverlies?


Dan is Endermologie iets voor jou!

Voor 100% natuurlijke slankheid en anti-aging technieken passend bij een gezonde lifestyle. Voor man én vrouw! Als LPG-specialist gaan we met u op een natuurlijke manier de strijd tegen de tijd aan.

De visionaire aanpak van LPG Endermologie® is actueler dan ooit en is perfect afgestemd op de aanhoudende groeiende vraag naar een efficiënte en natuurlijke verzorging die de verouderingsverschijnselen vertraagd en verminderd. Dat bewijzen ook de resultaten van de wetenschappelijke studie.

Vet wordt 70% sneller afgebroken en de stevigheid van de huid verbetert zelfs met 240%.