Acne

Er zijn verschillende vormen van acne. Voor elke vorm en voor elk huidtype bestaat een effectieve behandelmethode. Ook acnelittekens kunnen we effectief behandelen.

Chemische peeling
Dit is een vloeistof die direct op de huid wordt aangebracht. De concentratie van de vloeistof is afhankelijk van jouw huidtype. Cosm├ęDerm heeft ook speciale peelings voor de donkere huid.

Een chemische peeling lost het bovenste laagje van de huid op. Dat jeukt of prikt een beetje, maar doet geen pijn. De chemische peeling versnelt de celdeling en maakt de huid gezonder. Tijdens de behandeling worden puistjes en mee-eters verwijderd.

Na een chemische peeling voelt je huid direct gladder en gezonder. Ook pigmentvlekken worden minder. Het ligt aan je huidtype, de vorm van acne en de ernst van de klachten hoe vaak deze behandeling herhaald moet worden.

Dermabrasie
Littekens die ontstaan zijn door acne behandelen wij met dermabrasie. Bij deze methode wordt een laagje van de huid geschuurd, zodat de huid gladder wordt en de littekens ondieper en minder zichtbaar zijn.

De behandeling is volledig pijnloos, En ook hier geldt: het ligt aan je huidtype en de ernst van de littekens hoe vaak jouw huid behandeld moet worden om het gewenste resultaat te bereiken.